Activiteiten

Challenge parcours
Een spectaculair parcours bestaande uit een tokkel, diverse touwbruggen op hoogte, over de rivier de Ambleve. Alles is beveiligd en gezekerd met gekeurde materialen en begeleid door professionele Nederlandse instructeurs. Het parcour is gelegen op circa 10 minuten rijden vanaf onze uitvalsbasis te Trois-Ponts.

Mountainbiken
Of u nu een ervaren fietser of een startende mountainbiker bent, wij hebben voor u schitterende routes. Tevens is het mogelijk om onder begeleiding tochten te maken. Hierbij houd de instructeur rekening met het niveau van de groep. Onze mountainbikes zijn te huur per halve en hele dag. Vanaf 9 tot 13 en van 14 tot 18 uur.

Paintballen (14 jaar en ouder)
Paintballen is een van de leukste activiteiten in de Ardennen. Deze activiteit krijgt namelijkPaintball een extra dimensie door de natuurlijke omgeving waarin je het spel speelt. Verschuil je achter bomen, kruip over de grond en probeer, natuurlijk zonder geraakt te worden, het andere kamp te verslaan!

Kom je naar de Ardennen voor een vrijgezellenweekend? Maak het feest dan compleet met het huren van een konijnenpak voor het spel Rabbit Hunt.

Buks en boogschieten
Handboog schieten geldt als een van de oudste kunsten die de mensheid kent. Onder begeleiding van professionele Nederlandse instructeurs leer je de basis van deze eeuwenoude sport waarbij techniek, concentratie en coördinatie zeer belangrijk zijn. Naast handboog wordt er ook buks geschoten.

Arrow Battle
Kan je geen genoeg krijgen van adrenaline, sluipen en jagen? Dan is Arrow Battle HET spel voor jou! Strijd met je team voor de overwinning maar zorg dat je niet geraakt wordt. Zijn je pijlen op, dan zul je tevoorschijn moeten komen om nieuwe munitie te verzamelen.

Archery Challenge
Dit programma is verdeeld in twee onderdelen. Het eerste uur wordt er onder begeleiding geoefend met buks- en boogschieten en krijg je alle tips en tricks voor het boogschieten. Het tweede uur staat in het teken van arrow battle! Pas hier alle tips toe en versla het andere team tijdens dit spannende spel.

GPS Wandeltocht
De heuvels en bossen van de Ardennen lenen zich uitstekend voor prachtige wandelingen. gpsSoms kan je wel uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Ook vind je maar weinig aanknopingspunten, waardoor wandelen met een GPS of kaart en kompas ideaal is. Vooraf krijg je instructies over de GPS of het kompas waarna de route gelopen kan worden. Zonder routebeschrijving is het altijd weer een verrassing waar het volgende waypoint je heen leidt…..

Aquaballs
Het water op gaan zonder nat te worden? Dat kan met de Mega Aquaball. Na het instappen, doet de instructeur de rits dicht en wordt de waterbal vol geblazen met lucht. Als de Mega Aquaball volledig is opgeblazen, kan de uitdaging beginnen! De deelnemer kan nu het water op om te lopen, koprollen, draaien en meer. Plezier voor jong en oud staat garant! Doordat de bal is voorzien van een touw in verbinding met de kant is afdrijven niet mogelijk.

Quadrijden
Niet ver vanaf onze locatie in Trois-ponts, maken jullie op onze 350 cc quads een mooie toertocht door de bossen van de Ardennen. De route gaat niet over een quadstatisch parcours, maar samen met de instructeur rijden jullie over bos- en mountainbikepaden, waarbij sommige passages veel te smal of ongelijk lijken. Het gaat dan vooral om een goede voertuigbeheersing en zeker niet om snelheid!